Propozice na velikonoční výpravu

Velikonoční výprava

28. – 31. 3. 2024

Sraz: cca 10:10 na nádraží (10:17 nám jede vlak)

Návrat: 17:39 na nádraží

Cena: 1000 Kč

S sebou: velký batoh, spacák, karimatka, dostatek oblečení (spodní prádlo na převlečení, oblečení na ven, teplé oblečení…), přezůvky, pevné boty, nůž (kdo má), svačina na čtvrtek (začneme až večeří), svítilna (nejlépe čelovka), hygienické potřeby (zubní pasta, kartáček…), kapesníky (platí hlavně pro alergiky!), psací potřeby a papír, svitek/zasvěcovačka (kdo má), básnička nebo stužky, něco do burzy, sladkosti

Během posledních výprav si někteří začali brát mobilní telefony. Pokuste se jim prosím vyhnout.

Co se bude dít (čtěte!): Velikonoční výprava je, podobně jako Vánoční, plná různých tradic.

První z nich je burza. Za různé hry budete získávat peníze, které na konci výpravy uplatníte v burze. S sebou si zabalte všechny věci, které se týkají Velikonoc, a chcete, aby je někdo jiný vyhrál.

Další z nich je taková, že v neděli ráno děláme naše malé velikonoční pondělí. Letos je ale přestupný rok, takže budou mrskat holky! Kluci se nemusí bát, protože si také vyrobí mrskačky, aby si nějakou mohli domů odnést.

Na nedělní snídani přineste nějaké velikonoční sladkosti. Holky se budou muset naučit nějakou originální básničku a kluci si budou muset sehnat stužky.

Ubytování: Budeme bydlet na základně Strojatín.

http://www.halahoj.org/zakladny/strojatin-turisticka-zakladna/

Přihlášení: Na email kmenstopari@gmail.com nejpozději do neděle 24. března večer. Můžou se přihlásit jak Mloci, tak Čolci.

Kdo přijede? Wazi, Zuzka, Toko, Tokala, Ještěrka, Jonáš, Mikuláš, Ithán, Emča, Luta, Cato, Chansey, Simba, Lumík + na víkend Wičanzi, Terezka a Klárka

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *