Přihlašování na výpravy – čtěte!

Aby nedocházelo k nepříjemnostem jako u zahajovací výpravy (kdy jsem se den před odjezdem na výpravu dozvěděla, že skoro nikdo nejede), zavedeme systém přihlašování.

To znamená, že na každou výpravu jsou propozice na našich stránkách. K těmto propozicím bude možnost vložit komentář. Prostřednictvím tohoto komentáře se přihlásíte na výpravu (pokud na ni pojedete), do komentáře jednoduše napíšete např. Sagitta jede. Přihlásit se je potřeba nejpozději do středeční půlnoci v týdnu před odjezdem na výpravu.

Pokud vás bude přihlášených méně jak 6, výprava nebude.

Neberte to prosím jako nějakou výhružku. Berte to jako trénink pečlivosti a zodpovědnosti (přihlašovat by se samozřejmě měli samotní Puštíci) a zlepšení našeho vzájemného fungování.

1 komentář u „Přihlašování na výpravy – čtěte!“

  1. POZOR: z důvodu ochrany proti spamu jsou komentáře na naše stránky ručně kontrolovány a schvalovány. Proto se nedivte, že váš komentář nemusí být hned po odeslání vidět. Běžně by měl být nejpozději do 24 hodin zveřejněný. Opakovaně odesílejte komentář opravdu jen tehdy, když máte vážné podezření, že se to napoprvé nepovedlo. Pokud už jste v minulosti příspěvek psali a zobrazil se, mělo by to vaše nové příspěvky zobrazovat již bez nutnosti schvalování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *